Hver gang Apple lancerer en ny iPhone, er skærmundersøgelsen fra DisplayMate en af de ting, jeg ser frem til. Dr. Raymond M. Soneira fra DisplayMate er nemlig en kapacitet på området. Han har leveret software til skærmkalibrering til både forbrugere og professionelle siden 1991. Han er virkelige grundig i sin analyse og sammenligning med andre enheder. Han giver klar besked om, hvorvidt Apples anprisninger holder vand eller ej. Nu er han allerede klar med sin undersøgelse af skærmen i iPhone XS Max.

Lad mig bare med det same afsløre at der er roser til Apple. iPhone XS Max har nemlig den bedste smartphoneskærm som DisplayMate nogensinde har testet. Den overgår dermed iPhone X fra sidste år. Skærmen i iPhone XS Max har eksempelvis bedre farvegengivelse og bedre lysstyrke. Skærmen tangerer eller sætter ny rekord på hele otte målepunkter. Blandt andet er det den bedste skærm under kraftigt omgivende lys der nogensinde er testet.

Baseret på diverse laboratorietests får skærmen i iPhone XS Max den højeste A+ score nogensinde uddelt af DisplayMate og er dermed markant bedre end alle andre smartphoneskærme.

Det hører med til historien at iPhone XS har samme skærmteknologi som iPhone XS Max, bortset fra størrelsen.

Du kan læse testen her: www.displaymate.com/iPhoneXS_ShootOut_1s.htm

Du kan købe iPhone Xs Max hos Apple (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.