I årets løb er der blevet lanceret en her del nye gadgets og flere medier kåret årets bedste. Apples iPhone X er nummer to på listen over årets 10 bedste gadget hos magasinet TIME. Apple Watch Series 3 kommer ind på niendepladsen. Ingen af dem har kunne slå Nintendo Switch, der altså noget overraskende ifølge TIME er årets bedste gadget. Nintendo Switch er en spillekonsol der blev lanceret globalt i marts. Det er en slags kombi-enhed der primært er beregnet til brug i hjemmet, men også kan tages med på farten. Den er Nintendos hurtigst sælgende spillekonsol nogensinde.

TIME kalder iPhone X dyr og svær at få fat i og indrømmer at Android kom først. Men "iPhone X's skærm fra kant-til-kant såvel som ansigtsgenkendelsen vil uden tvivl sætte standarden for de telefoner der kommer fra nu af." Dette kombineret med et skarpt kamera, lang batteritid og en stor skærm puttet ind i en mere transportabel størrelser gør Apples iPhone X til et topvalg, mener TIME.

På niendepladsen ligger Apple Watch Series 3 hvor især LTE nævnes som en væsentligt nyskabelse. "Friheden til at lade din telefon blive derhjemme når du går ud for at lufte hunden eller løber en tur kan vore nok til at overbevise skeptikere af smartere om at Apple Watch er værd at overveje, specielt for sportstyperne", skriver TIME

Her er hele listen:

  1. Nintendo Switch (spillekonsol)
  2. iPhone X (smartphone)
  3. Microsoft Surface Laptop (computer)
  4. DJI Spark (drone)
  5. Samsung Galaxy S8 (smartphone)
  6. SNES Classic (spillekonsol)
  7. Amazon Echo 2. generation (smarthøjttaler)
  8. Xbox One X (spillekonsol)
  9. Apple Watch 3 (smartur)
  10. Sony Alpha A7R III (kamera)

Du kan læse begrundelserne for de udvalgte hos TIME.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.