Her til morgen begynder de forskellige teleselskaber og Apple-forhandlere at sælge den nye iPhone X. Hvis butikkerne da overhovedet har nogle enheder at sælge. Nogle forhandlere har prioriteret dem der har forudbestilt, mens de andre steder har gemt nogle enheder til dagen. Om du kan gå ind i en given butik og få en iPhone X med hjem med det samme er derfor et åbent spørgmål. 3's butik i Fields er en af dem der har et begrænset antal på lager, mens alle deres andre butikker i det mindste har en enkelt udstillingsmodel så du kan se vidunderet.

Til gengæld er leveringstiden allerede faldet med et par uger. Da iPhone X gik i forsalg sidste fredag rg leveringstiden meget hurtigt på på 5-6 uger. Den er siden faldet til kun 3-4 uger. Formodentligt fordi Apple til at starte med har været konservative i deres udmelding. Nu da der relativt set er faldet lidt mere ro over det, kan Apple side det mere præcist. Mange af de der allerede har bestil har også fået justeret deres leveringstiden ned.

Pris

iPhone X fås i to forskellige farver: Sølv og space grey. Du kan vælge mellem 64GB til 8.899 kroner og 256GB til 10.249 kroner.

Du kan købe iPhone X online hos Apple (link) eller hos teleselskaberne samt de sædvanlige Apple-forhandlere.

Husk at købe en trådløs oplader, hvis du vil benytte funktionen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.