I dag begynder de forskellige Apple-forhandlere at tage mod forudbestillinger på den nye iPhone X. Det sker samtidig over hele kloden. I Danmark begynder det klokken 9:01.

Dem der er hurtigst ude vil få leveret deres iPhone X på lanceringsdagen næste fredag. Fra alle parter lyder det, at der er tale om et begrænset antal tilgængeligt, så jo hurtigere du får bestil desto hurtigere får du din iPhone.

Bemærk i øvrigt at "iPhone X" skal udtales som "iPhone 10", da X'et er romertallet 10.

Pris

iPhone X fås i to forskellige farver: Sølv og space grey. Du kan vælge mellem 64GB til 8.899 kroner og 256GB til 10.249 kroner.

Du kan bestille iPhone X online hos Apple (link) eller diverse teleselskaber.

Om iPhone X

iPhone X er Apples mest innovative iPhone nogensinde. Den kommer i et helt nyt design hvor både forsiden og bagsiden er lavet udelukkende i glas. Langs kanten er der et kraftigt poleret bånd af rustfrit stål. På forsiden er Hjem-knappen forsvundet og skærmen fylder stort set hele forsiden. Hjernen i iPhone X er chippen "A11 Bionic" med seks kerner. Det er den mest effektive og intelligente chip i en smartphone nogensinde, hævder Apple.

Kameraet på bagsiden er et nydesignet dobbelt 12-megapixel kamerasystem med dobbelt optisk billedstabilisering. Kameraet på forsiden af iPhone X er et 7 megapixel såkaldt TrueDepth-kamera med automatisk billedstabilisering. Det understøtter Apples Portræt-funktion med dybdeskarphedseffekt samt Face ID - ansigtsgenkendelse.

iPhone X får mulighed for trådløs opladning via den etablerede Qi-standard. Du vil således kunne oplade iPhone X via eksisterende Qi-opladere. iPhone X kan desuden hurtigoplades 50% på 30 minutter.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.