Apples nye iPhone X er af mange blevet kategoriseret som en knap så stor succes som Apple havde håbet på. Salget skulle være under forventning og så videre. Nu viser det sig dog at Apple kan grine hele vejen til banken. Ifølge en ny undersøgelse stod iPhone X nemlig for 35% af hele mobilbranchens overskud i fjerde kvartal sidste år. Det er mere end dobbelt så meget som alle de 600 forskellige Android-mobiler på markedet til sammen. Endda selvom iPhone X kun var til salg i to måneder sidste år. Tallene stammer fra Counterpoint Research.

Apple sidder i det hele taget tungt på branchen, når det handler om profit. De fem mest profitable telefoner på markedet er iPhones og otte of af de ti øverste er iPhones. Samlet set sidder Apples iPhones på 86% af mobilbranchens overskud. Det betyder at Apples iPhone generer seks gange så meget overskud som samtlige andre telefoner på markeder til sammen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.