En pris på op mod 10.000 kroner har ikke skræmt folk væk fra Apples nye iPhone. Apples iPhone X er nemlig verdens bedst sælgende smartphone i øjeblikket. Det viser de seneste tal fra Canalys. I seneste kvartal skulle Apple således have solgt 29 millioner iPhone X på verdensplan, hvilket altså gør den til den meste solgte smartphone foran konkurrenter fra eksempelvis Samsung, Huawei og Google. Dette endda selvom iPhone X først kom til salg i slutningen af oktober og derfor kun har to måneders salg med i statistikken.

Jeg har fået friske tal fra det danske teleselskab 3 og her topper iPhone X da også listen over de mest solgte telefoner i december. Nummer to er iPhone 8 og nummer tre er iPhone 7. Derudover er der tre andre iPhones på top 10-listen.

Det er altså ikke kun iPhone X der er godt salg i for tiden. Analysefirmaet mener da også at de andre iPhones i Apples sortiment sælger så godt at Apple vil sætte ny rekord. For at det skal ske, skal Apple sælge mere end de 78,3 millioner iPhones, der blev solgt i 4. kvartal 2016.

Apple har endnu ikke offenliggjort nogle salgstal. Der sker når der fremlægges kvartalsregnskab næste uge. Apple plejer dog ikke at opgive salget fordelt på den enkelte modeller, så hvor stort salget af iPhone X helt præcist er, finder vi aldrig ud af.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.