Efter Apples præsentation af de nye iPhones tirsdag aften fik de inviterede pressefolk som de første lejlighed til at se nærmere på de nye enheder. Jeg har samlet et udvalg af de første indtryk af Apples nye iPhone X, og jeg kan lige så godt afsløre med det samme at folk er begejstrede - specielt for skærmen.

TechRadar mener at iPhone X med lethed kan kaldes den iPhone med det bedste udseende nogensinde. Glasset på bagsiden føles solidt og sikkert og iPhonens afrundethed gør den til en fornøjelse at holde i hånden. Skærmen er der også begejstring for. De mener at der er svært at overvurdere hvor smuk skærmen er. Hvis Apples plan var at skabe en wauw-effekt med skærmen er det i den grad lykkedes, mener TechRadar, og slutter af med at "der ikke er tvivl om, at dette er den futuristiske iPhone vi har ventet på".

SlashGear mener at iPhone X føles velkendt men samtidig meget anderledes. Specielt skærmen vækker begejstring. "Vi er vant til klare og farverige OLED-skærme, men iPhone X tager den til et nyt niveau". Tekst og grafik ser ud som om det er indlejret direkte i glasset, der dækker hele forsiden. Udskæringen i toppen ser måske voldsom ud på fotos af enheden, men vil ikke irke generende i daglig brug.

The Verge stemmer i: De mener at iPhone X er en "ekstrem smuk enhed". Showets stjerne er iPhone X's 5,8 tommer OLED-skærm. Den manglende hjem-knap kræver noget tilvænning. De noterer sig også den høje pris, men mener at de feste vil synes iPhonen er det værd, når først de får den i hånden.

Her er en kort video fra The Verge:

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.