I løbet af ganske få timer har Apple modtaget mere end 100.000 forudbestilinger på iPhone 6 og iPhone 6 Plus i Sydkorea. Det skriver The Wall Street Journal. iPhonen blev lanceret i landet i fredags, hvor man fra midnat kunne forudbestille en telefon. Og det valgte folk at gøre i stor stil. Alene hos teleselskabet KT Corp modtog man 10.000 forudbestillinger i løbet af det første minut.

Dermed slår efterspørgslen på iPhone 6 klart Samsung Galaxy Note 4, der blev lanceret sidste måned. Her blev der kun solgt 30.000, da Samsung ganske enkelt ikke havde flere. En talsmand fra teleselskabet LG uPlus siger dog, at hastigheden hvormed Note'en blev solgt, dog slet ikke var i nærheden af hvad vi nu ser med iPhone 6. Så selv hvis Samsung havde haft flere telefoner, var de stadig blevet solgt i et lavere tempo end iPhone gør nu.

Det er ret bemærkelsesværdigt, når man tænker på at Sydkorea er Samsung hjemmebane. Men selv her er Samsung under pres. Således er Samsungs overskud i seneste kvartal faldet med hele 60% sammenlignet med samme periode sidste år. Samsung har med andre ord været nødt til at sænke priserne, for at holde salget oppe.

Senest har Samsung fremrykket lanceringen af Note'en med flere uger i forhold til den oprindelige udmelding for at komme iPhone 6 i forkøbet. Dette er også forklaringen på, at Samsung ikke kunne nå at få mere end 30.000 enheder klar til lanceringen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.