Chipworks har fået fingre i en iPhone SE som de har skilt ad. Indholdet er en interessant blanding af ting fra flere af de andre iPhones. Den indeholder få regulære nye dele. Det nye er at Apple har håndplukket dele fra de seneste iPhones og samlet dem i et slags greatest hits-produkt. At det er tale om gennemprøvet teknologi er absolut kun en fordel.

A9-chippen, NFC-chippen og gyroskop/accelerometer-chippen er præcis de samme, som sidder i iPhone 6s. Modem-chippen fra Qualcom stammer oprindeligt fra iPhone 6, mens touch-controlleren er den samme som i iPhone 5s.

Blandt de nye komponenter, der primært bruges til de mindre vigtige ting, er et nyt antenne-modul, en ny mikrofon og flere dele relateret til strømforsyningen.

I virkeligheden spiller det dog ikke den store rolle hvad der er inden i, men hvordan iPhonen fungerer i praksis. De første anmeldelser er yderst positive, og mon ikke iPhone SE bliver en storsælger?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.