I månedsavis har der været rygter om at Apple vi lancere 2. generation af iPhone SE. Indtil nu er der ikke kommet noget, men det vil der ifølge nye rygter gøre meget snart.

En japansk hjemmeside har snakket med producenter af iPhonen-cases på en branchemesse i Hong Kong. Ifølge disse producenter vil Apple lancere en ny iPhone SE med samme mål som den nuværende i løbet af maj måned. Jack-stikket til hovedtelefoner forventes at forsvinde, men ellers vil skærmstørrelse og rammen omkring skærmen have samme mål som i den nuværende iPhone SE. Hjem-knappen med Touch ID bevares altså også. Vi får således ikke en iPhone SE 2 med Face ID.

Hvad producenterne af cases derimod ikke kan sige noget om - de kender jo kun til diverse ydre mål - er de indre specifiktioner. Her er der dog forventninger til at den får samme A10 Fusion chip som iPhone 7. Den er op til 40% hurtigere end den A9 der sidder i den nuværende iPhone SE.

Der spekuleres desuden i at bagsiden vil være af glas, og at der kommer trådløs opladning. Der er dog tvetydige oplysninger om dette, så det skal ikke tages med andet end en gran salt.

Hvor disse producenter har oplysningerne fra er usikkert, men det kan næsten kun være fra nogle af Apples underleverandører, der tjener en god skilling på at videregive disse oplysninger. Producenterne der kender målene på iPhonen kan producere cases på forhånd, og dermed komme foran konkurrenternes der først får målene når Apple løfter sløret officielt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.