På sidste års iPhone-event præsenterede Apple en trådløs oplader kaldet AirPower. Den var ret avanceret, blandt andet fordi den kunne oplade op til tre enheder på samme tid. AirPower var dog ikke helt klar til salg på det givne tidspunt. Apple sagde at den ville komme i løbet af 2018. Siden er der ikke sket noget som helst og på dette års iPhone-event blev den slet ikke nævnt med et ord. Det har sat spekulationerne igang om hvorvidt Apple har besluttet at droppe den igen.

I manualen til iPhone Xs og iPhone Xs Max er der dog en reference til AirPower, hvilket indikerer at den ikke er på vej ud.

"Place iPhone with screen facing up on AirPower or a Qi-certified wireless charger. You can also use the Lightning connector to charge iPhone and connect accessories.", står der.

Hvorfor Apple henviser til et endnu ikke eksisterende produkt i manualen er lidt uvist, men den mest oplagte forklaring er, at AirPower er lige på trapperne. Det er i hvert fald næppe en svipser, at Apple nævner den.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.