Folkene bag tjenesten eat24, der er en slags amerikansk udgave af Just Eat, har kigget på om der er forskel på den mad det bliver søgt efter og bestilt, alt efter om det sker via tjenestens iPhone-appe eller Android-app.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det er der. Lige som i undersøgelser af stort set alle andre tænkelige parametre, er der fundamental forskel på iPhone- og Android-brugere, også når det gælder bestilling af mad.

Spiser sunere

eat24's data viser, at iPhone-brugere klikker næsten 60% oftere på det søgefilter der viser sund mad sammenlignet med Android-brugere. 27% af iPhone-brugerne klikker på healthy før noget andet, mens det kun er 17% af Android-brugerne der gør det samme.

Kigger man på filteret for vegetarisk mad, der også generelt set må betegnes som sundere end gennemsnittet, er forskellen på iPhone-brugere og Android-brugere 25%. 35% af iPhone-brugerne vil have vegetarisk mad, mens det kun er 28% af Android-brugerne.

Det var maden. iPhone-brugere er altså klart mere orienteret mod sund mad end folk med en Android-mobil i lommen. Men det stopper ikke her.

Henter selv maden

eat24 har også kigget på om folk får bragt maden ud mens de sidder og venter i sofaen, eller om de lufter bentøjet for selv at hente maden. Ikke overraskende er iPhone-brugere næsten dobbelt så tilbøjelige til selv at hente deres (sunde) mad sammenlignet med Android-brugerne, der altså hellere vil have deres (usunde) mad bragt ud.

Selvom tallene skam er gode nok, er det selvfølgelig skrevet med et glimt i øjet. Folk må selv om hvad de spiser.

Det er dog ret interessant, at der vitterlig ér forskel på iPhone-brugere og Android-brugere. Der er ikke bare tale om den samme demografiske gruppe, der tilfældigt vælger hvilken telefon de vil have, men om to vidt forskellige typer af mennesker. Folk med helt forskellige måder at leve og anskue livet på. Faktisk lidt skræmmende, at man ud fra folks valg af telefon kan sige så meget om dem.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.