Apple bgynder nu at producere iPhone-batterier på en fuldautomatisk produktionslinje, skriver Digitimes. Hidtil har de været produceret på en "gammeldags" produktionslinje med delvis håndkraft.

Stigende mindstelønninger i Kina kombineret med at færre yngre mennesker ønsker at arbejde i produktionsindustrien, øger manglen på arbejdskraft og omkostningerne til manuel produktion, hvorfor et skifte til fuldautomatisk produktion nu kan betale sig.

Ved at skifte til en fuldautomatisk produktion kan Apple i princippet lægge produktionen præcis der, hvor Apple ønsker det. Da resten af iPhone-produktionen foregår i Kina, giver det dog på kort sigt ikke mening for eksempel at flytte batteriproduktionen til USA.

Der har ellers været rygter om, at Apple i samarbejde med elbilproducenten Tesla, var på udkig efter en fælles batteriproduktion i USA.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.