I den kommende iPhone vil Apple gå tilbage til den fremstillingsproces som sidst blev brugt i iPhone 4S. Det skriver Digitimes. Det vil sige en sandwichkonstruktion med to glasstykker og et midterstykke smedet i rustfrit stål. Der er i modsætning til de sidste par generationer af iPhonen, hvor der er brugt CNC-bearbejdet aluminium til bagsiden og den indre struktur.

Dermed ikke sagt at iPhone 8 kommer til at ligne iPhone 4S på en prik. Den vil formodentligt være en del tyndere og kanterne vil være mere afrundede, men princippet i konstruktionen skulle være det samme.

Skiftet til rustfrit stål giver øget styrke og samtidig er smedningsprocessen billigere og hurtigere end CNC-bearbejdning. Desuden er kvalitetssikringen af produktet nemmere. Det nævnes dog at rammen også fremover vil blive CNC-bearbejdet omend kun i mindre grad som en sidste finpudsning.

Ifølge kilderne i Taiwan er skiftet blevet bekræftet af Apple i denne uge og leverandørerne er ved at gøre sig klar.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.