Den kommende iPhone forventes at få samme fysiske mål som den nuværende iPhone 7. Skærmen vil dog blive væsentligt større, da der ikke vil være nogen ramme omkring den.

Den nuværende iPhone 7 har en skærm på 4,7 tommer, mens den kommende iPhone vil få en skærm på hele 5,8 tommer. En del af skærmen - formodentligt den nederste del - vil dog være reserveret til virtuelle knapper, hvorfor den regulære brugbare skærm vil svare til en skærm på 5,15 tommer. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

Det betyder samtidig at hjem-knappen og Touch ID-sensoreren forsvinder eller snarere bliver bygget ind i skærmen. Skærmen vil i øvrigt blive af OLED-typen og Kuo har tidligere forudsagt trådløs opladning.

Ud over denne nye iPhonen vil Apple lancere to iPhones i de sædvanlige størrelser, mener Kuo. Det er endnu uvist hvilke nye funktioner disse to modeller vil få, men Kuo forventer kun mindre opdateringer. Al nyskabelsen vil ske i den nye iPhone med skærm til kant.

Det forventes at Apple løfter sløret for de nye iPhone til september, som de har gjort det de seneste år.

Det hører med til historien at der alene er tale om kvalificerede spekulationer. Selvom Kuo ofte har fat i noget, er det ikke altid han rammer plet. Flere gang har han skudt helt ved siden af. Så lad være med at tage det for andet end et rygte.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.