Den kommende iPhone 8 vil få et nyt design der tager udgangspunkt i det design Apple introducerede med iPhone 4. Det vil sige en sandwich-struktur med to glasplader og en metalramme til at holde dem sammen. Ifølge japanske Mac Otakara til rammen blive i poleret rustfrit stål ikke ulig Apple Watch i samme materiale. Faktisk vil Apple tage udgangspunkt i netop strukturen fra Apple Watch, men skaleret op i størrelse og forbedret på flere punkter. Det vil sige med afrundede kanter i modsætning til iPhone 4, hvor kanten var skarp.

Mac Otakara har lavet nogle hurtigt og lidt ubehjælpelige mockups der viser, hvordan det kan komme til at se ud, men ellers skulle det i virkeligheden være ret præcist at kigge på hvordan skærmen og rammen på Apple Watch er lavet. På konceptbilledet kan man i øvrigt også se at kameraet er vendt om, så det nu sidder vertikalt, noget de seneste rygter peger på skulle ske. Dette gør at de to kameraer sidder side om side når man bruger iPhonen på siden - eksempelvis i et headset til augmented reality-brug.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.