Den kommende iPhone 8 vil få en ny type motherboard der gør det muligt at inkludere et større batteri end i de nuværende iPhones. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities. En iPhone med størrelse som den nuværende iPhone 7 vil få samme batteritid som den store iPhone 7 Plus. Det sker via en kombination af et fysisk større batteri, som altså er betinget af et nyt motherboard-deasign, og en OLED-skærm der bruger mindre strøm en de nuværende LCD-skærme.

Kuo forventet at iPhone 8 vil få et batteri med en kapacitet på 2.700 mAh. Det skal sammenlignes med den nuværende iPhone 7 (1.960 mAh) og iPhone 7 Plus (2.900 mAh).

Hvor meget batteritiden stiger afhænger af hvad man bruger iPhonen til. Det mest krævende er afspilning af video og internetbrug. Her vil batteritiden stige fra omkring 13 timer til 14 timer. Musikafspilning vil stige fra 40 til 60 timer og standbytiden fra 10 dage til 16 dage. Alt sammen baseret på Apples oplysninger om batteritiden for iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.