Den nye iPhone 7 i farven ’Jet Black’ er den mest populære indtil videre, hvis man kigger på salgstallene, men det er også den mest udskældte. Den skinnende blanke overflade, som Apple har valgt at tilbyde kunderne denne gang, er nemlig ekstremt sart og får nemt ridser. Apple er bekendt med problemet og er blevet kritiseret for at udtale, at kunderne blot må beskytte iPhone 7’eren i Jet Sort med et cover.

Smartmall.dk har løsningen på problemet


Umiddelbart lyder det måske også absurd at bestille en iPhone 7 i en bestemt farve, for derefter at måtte pakke den ind i et cover, så man alligevel ikke får glæde af den lækre blanke finish i Jet Sort, men online-butikken Smartmall.dk har en løsning på ”problemet”, som egentlig slet ikke er et problem. På Smartmall.dk kan du nemlig købe et transparent cover i TPU/silikone, som giver optimal beskyttelse og stødabsorbering uden at gå på kompromis med farve og stil. Både den skinnende bagside, siderne og fronten af din iPhone 7 i Jet Sort kommer stadig til sin ret med dette gennemsigtige cover. Du finder et stort udvalg af iPhone 7 covers her.

Beskyt altid din iPhone 7 med et cover


Metallet, som iPhone7 i Jet Sort er lavet af, har ifølge Apple været igennem en proces med hele ni forskellige trin med anodisering og polering for at opnå den skinnende finish. Apple medgiver, at ridser let ses på sådan en højglanspoleret overflade, som netop Jet Sort har. Men som ovenfor nævnt, findes der er god løsning. Der er rigtig mange valgmuligheder i form af beskyttelsesetuier og covers i forskellige materialer og prisklasser til iPhone 7 på Smartmall.dk, så fortvivl ikke og fortryd ikke dit valg, hvis du har bestilt den nyeste iPhone-model i farven Jet Sort. Det behøver hverken at være dyrt eller at spolere hele idéen med at have en iPhone 7 i farven Jet Sort at beskytte den med et cover. ”Problemet” blevet blæst op til at være større, end det i virkeligheden er. Uanset farve eller finish er det altid en god idé at beskytte din smartphone med et cover.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.