I noget tid har der været rygter om, at Apple overvejer at droppe hjem-knappen fra iPhonen. Ideen skulle være, at iPhonen derved kunne blive mindre. Nu maner nye oplysninger dog det rygte effektivt i jorden. I hvert fald skriver Bloomberg at de har modtaget information om at den nye iPhone 7 vil få en trykfølsom hjem-knap med haptisk feedback, der skal erstatte den nuværende fysiske knap.

Hjem-knappen som vi kender den forsvinder altså, men bliver erstattet af en ny type hjem-knap. Den nye type knap vil kunne måle hvor hårdt man trykker på den og give haptisk feedback, så det føles som om man fysisk trykker knappen ned. Præcis på samme måde som Apples trackpads på MacBook'en fungerer. Eller iPhone 6s's 3D Touch for den sags skyld.

Det er ikke første gang dette rygte er fremme, men Bloomberg er et anerkendt medie, hvilket øger troværdigheden af rygtet.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.