Den kommende iPhone vil designmæssigt minde om iPhone 6s, men vil få to markante visuelle ændringer i forhold til den nuværende iPhone 6s. Det skriver Macrumors. En kilde, der plejer at have korrekte informationer, oplyser at antennebåndene der krydser bagsiden forsvinder helt, men at de bevares på siden og i toppen og bunden.

Jeg har prøvet at illustrere dette i en hurtig mockup, som kan ses øverst. Det kommer næppe til at se sådan ud, men det giver en ide om, hvordan bagsiden vil se ud uden de krydsende hvide bånd.

Derudover vil kameraet på bagsiden ikke længere stikke ud. Formodentligt fordi selve kameramodulet er blevet tyndere. Der er ikke oplysninger om, hvorvidt selve telefonen beholder den nuværende tykkelse, eller den også bliver tyndere.

Der er også rygter om, at Apple tester en prototype med et dual-kameramodul. Hvorvidt dette komme med i den endelige udgave er uvist.

Det forvente, at Apple præsenterer iPhone 7 en gang til efteråret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.