Apples nye iPhones har fået godt tag i iPhoneguides brugere. Således bruger omkring hver tredje læser en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, når de besøger vores side. Der er især blandt mændende, at de store nye iPhones er slået igennem. Her er det hele 42%, der har en iPhone 6. Blandt kvinderne er det kun 11%.

At kvinderne i det hele taget ikke bryder sig om store iPhones kan man se ved at kigge på fordelingen mellem iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Blandt kvinderne er forholdet 7:1 i iPhone 6's favør, mens det hos mændende kun er 4:1. Hos begge køn er den mindste af de nye iPhones altså den klart mest populære. Mest udtalt altså hos kvinderne.

At iPhone 6 er mere populær end iPhone 6 Plus er ikke overraskende. Men at kun 2 ud af 10 iPhone 6-brugere foretrækker den store Plus-model er nok lidt overraskende, når der tidligere har været udmeldinger om, at de stort set er lige populære. Det er de altså ikke - i hvert fald ikke hos iPhoneguides læsere.

Af andre interessante information man kan drage ud af vores besøgsstatistik er, at under 10% af mændende bruger iPhone 4S eller en ældre model, mens det for kvinderne er 27%.

Derudover kan man se, at iPhone 6 er mest udbredt i aldersgruppen 24-25 år. Herefter falder udbredelsen med alderen.

Tallene bygger på analyse af 15.000 besøg på iPhoneguide.dk, hvor demografiske data som køn og alder er kendt. Dette er sammenholdt med hvilken telefon de besøgende har. Data er indsamlet fra d. 6 til d. 12. november 2014.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.