En iPhone 6-prototype har kortvarrigt været til salg på auktionssitet eBay. iPhonen har intet serienummer eller godkendelser trykt på bagsiden, hvor der bare står "iPhone". Derudover har den en rødt Lightning-stik og ser ud til at være i fremragende stand. Det mest specielle er at iPhonen kører et særligt test-styresystem kaldet "SwitchBoard".

Sælger påstår at han har købt iPhonen af en ven, og startprisen var sat til $4.999. Budene nåede op i mindst $50.000 før eBay lukkede for auktionen. Formodentligt på Apples anmodning. Man må antage at iPhonen har været Apples ejendom og lånt ud til en person, der så enten selv har solgt den videre eller mistet den på anden vis.

I oktober 2014 var der en lignende auktion på eBay, hvor budende på en tilsvarende iPhone 6-prototype nåede op i over $100.000 før auktionen blev stoppet.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.