Vi har flere gange refereret til DisplayMate her på iPhoneguide og iPadguide. De er kendt for deres meget omfattende og seriøse test af skærme, og har fere gange kåret Apples skærme i iOS-enhederne som verdens bedste og på niveau med professionelt videoudstyr. Andre gange har DisplayMate dog kritiseret Apple for ikke at levere varen. På det seneste har konkurrenterne da også halet ind, og i flere tilfælde overhalet Apple. Årsagen er primært, at Apple satser på LCD-teknologien, hvor de fleste andre er gået over til OLED, der er en nyere og bedre teknologi. Desuden har Apple af hensyn til udviklerne låst sig selv fast i en bestemt skærmopløsning, hvor konkurrenterne har øget den. Siden den revolutionerende skærm i iPhone 4, har Apples ifølge DisplayMate stået stille. Først nu med iPhone 6 sker der igen noget for alvor.

Med lanceringen af iPhone 6 når Apple nye højder, og skærmen er de bedste Apple har præsteret nogensinde. Forbedringen siden iPhone 5s er massiv, og Apple formår virkelig at presse teknologien til det yderste. Skærmen i iPhone 6 Plus er således den bedste LCD-skærm som DisplayMate nogensinde har testet. Den er dog ikke helt så god som den aller bedste OLED-skærm, der sidder i en Samsung-enhed. Begge skærme betegnes dog som imponerende og fremragende skærme med fantastisk state-of-the-art-skærmteknologi.

iPhone 6 vurderes til ikke at være helt så god som iPhone 6 Plus, primært på grund af lavere opløsning og lavere pixeltæthed.

Du kan læse den fulde og omfattende test her: iPhone 6 Display Technology Shoot-Out

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.