Noget tyder på at Tim Cook får ret i at iPhone-opgraderingen bliver "the mother of all upgrades", som han udtalte den anden dag. I hvert fald er det strømmet ind med forudbestillinger på iPhone 6 og iPhone 6 Plus i løbet af de første 24 timer i en grad, så det kommer bag på både Apple og de amerikanske teleselskaber. De første 2-3 timer efter midnat blev Apples og teleselskabernes hjemmesider således lagt ned af de mange brugere, der ville sikre sig en iPhone 6 på lanceringsdagen.

Det kan dog blive svært. Specielt for iPhone 6 Plus's vedkommende. Leveringstiden steg hurtigt til 7 dage, dernæst 10 dage og er nu allerede oppe på 3-4 uger. For iPhone 6's vedkommende kan man stadig få dem leveret på lanceringsdagen eller i dagene der efter - alt afhængigt af model.

En repræsentant for Apple udtaler at der er blevet sat ny rekord, uden at han ville uddybe antallet: "Responsen på iPhone 6 og iPhone 6 Plus har været utrolig med en ny rekord for antallet af bestillinger på en enkelt nat."

Teleselskabet AT&T har samme melding: Salget er bedre end sidste år, og mængden af bestillinger er utrolig.

iPhone 6 kan købes fra 19. september i USA - ugen efter kan den købes i Danmark.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.