iPhone 6 er langt mere populær end den store Plus-model i USA. Det viser statistik fra Consumer Intelligence Research Partners, dert har kigget på salget af de nye iPhones i de første 30 dage efter lanceringen. Forholdet er omkring 3:1 i iPhone 6's favør.

At den mindste af modellerne er den mest populære, er helt i tråd med iPhoneguides besøgsdata, der viser, at iPhone 6 er langt den mest populære blandt vores læsere. Her er den endda mere populær end i USA, sammenlignet med iPhone 6 Plus. Vores besøgstal viser et forhold på 4:1 - dog med store forskel på kvinder og mænd. Blandt kvinderne er iPhone 6 endnu mere populær end blandt mændene. Her er forholdet 7:1.

Ikke at resultatet kommer bag på nogen. Det er helt forventeligt, at iPhone 6 Plus appelerer til en smallere gruppe kunder. At den også er dyrere spiller selvfølgelig også en rolle.

Undersøgelsen viser også, at at 91% af iPhone-køberne gik efter en af de to nye modeller, men kun 9% købte en af de gamle.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.