De første indtryk af Apples to nye iPhones er overvejende positive. Det der går igen, fra dem der har prøvet iPhone 6 og iPhone 6 plus er, at de ikke føles så store som de ser ud. Apple har designet dem på en måde, så de ikke virker så store. De fleste er dog enige om at iPhone 6 plus er for dem med særlige ønsker og behov. For alle andre, vil den være for stor.

The Verge kalder iPhone 6 en hybrid mellem iPhone og iPod touch. "Selvom den er større føles den ikke stor. Den er bemærkelsesværdigt let og tynd". Det samme gælder den store iPhone 6 plus. "Den er meget mindre i hånden end forventet. De runde kanter gør den på en eller anden måde nemmere at holde om." Det udstikkende kamera er de dog ikke glade for. Apple burde måske have valgt en lidt tykkere iPhone i stedet. "På den anden side er det tyndheden, da gør den store størrelse håndterbar".

Efter en kort tid med en iPhone 6 i hånden kan jeg roligt sige, at den har den helt rigtige størrelse, skriver Gizmodo. Som Apple gjorde med overgangen fra iPhone 4s til iPhone 5, har Apple fundet en måde at gøre iPhone større på uden at miste sin identitet. Det sammen kan man ikke sige om konkurrenterne. De kalder også iPhone 6 "let som ind i helvede". Den store plus-model mener de dog er for stor.

fortune.com skriver at den store iPhone vil føles stor for dem der ikke er vant til store mobiler fra Samsung, men at med den lille iPhone 6 er forskellen ubetydelig, sammenlignet med de eksisternede iPhones. Begge modeller føles lette og ekstremt godt lavet, også bedre end iPhone 5s.

iPhone 6 er en rigtig god telefon, skriver TechRadar. "Jeg kan ikke få mig selv til at skrive, at det er den bedste iPhone til data endnu en gang (det er det, men jeg har lovet ikke at sige det, efter at have sagt det om de sidste tre iPhones)." "iPhonen kommer stadig med det samme tårevædende prisskilt, men denne gang er det fortjent. Hvis du skal have en ny telefon og overvejer at forlade Apples økosystem: Lad være. Dette er med al sandsynlighed lige telefonen for dig."

iPhone 6 og iPhone 6 plus kan bestilles hos Apple fra den 26. september. Det er en uge efter den kan købes i USA og 8 andre lande.

Afstemning: Skal du have en iPhone 6?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.