I Apples iPhone-event tidligere på ugen fortalte Apple, at både iPhone 5c og iPhone 5s havde fået bedre batteritid sammenlignet med iPhone 5. Vanen tro opgiver Apple ikke specifikationeren på batterier, men opgiver i stedet den oplevede batteritid. Standbytiden er steget fra 225 til 250 til og taletiden på 3G er steget fra 8 til 10 timer.

Kigger man efter i dokumenterne hos FCC, der godkender trådløse enheder i USA, vil man dog kunne finde specifikationerne på batterierne, skriver AnandTech. Her oplyses det, at kapaciteten er 1.570 mAh for iPhone 5s og 1.507 mHh for iPhone 5c. Til sammenligning har iPhone 5 1.440 mAh. Kapaciteten er altså steget med 10% for iPhone 5s's vedkommende og 5% for iPhone 5c's vedkommende.

Det skal noteres at FCC's oplysninger ikke altid er 100% korrekte, så den endelig bekræftelse må vi vente med, til de første iPhones bliver købt og skilt af.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.