Ifølge DealsChina, vil iPhone 5 have plads til ikke bare et men hele to simkort på samme tid. iDealsChina har en lidt blandet pålidelighed, når det gælder rygter. De har tidligere korrekt forudsagt designet på iPhone 3G og en iPod nano, men har også tidligere taget fejl. Seneste har iDealsChina fremvist billeder af rammen til en iPhone 5, der viser en større skærm samt nogle tekniske tegninger, der viser det samme.

Rygtet om to simkort er det stik modsatte af de tidligere rygter, der pegede på at Apple helt ville droppe simkortet. Men måske er de ikke så forskellige igen. Ideen med at droppe det fysiske simkort og lade det være en softwareløsning i stedet, var jo at gøre det nemmere at skifte netværk/operatør. Måske er en to-simkorts-løsning et skridt i den retning, selvom det lyder som det modsatte. Man kunne måske godt forestille sig, at man kunne have simkort fra to forskellige operatører, og at iPhonen automatisk valgte det med bedst dækning, billigste priser etc.

Her på iPhoneguide tvivler vi stærkt på troværdigheden af dette rygte, omend det da kunne være brugbart for nogle folk, at have både arbejdsnummer og privatnummer på samme telefon.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.