Digitimes skriver, at den kommende iPhone vil få en større skærm end den nuværende model. Den nye skærm vil være 4 tommer mod de nuværende 3,5 tommer. Man må i givet fald forvente, at opløsningen bibeholdes (da der ellers vil være en jungle af forskellige opløsninger), hvilket vil betyde at antallet af pixels per tomme vil falde. Apple har gjort et stort nummer ud af, at det tal er meget højt for iPhone 4s retinaskærm, så det bliver noget af en udfordring at få kommunikeret en forringelse ud til kunderne. Alene af den grund, er vi her på iPhoneguide tvivlende over for rygterne.

Argumentet er, at iPhonen så bedre kan konkurrere med nogle Android-modeller, hvor 4 tommer begynder at dukke op. Rygtet er specielt interessant i sammenhold med rygterne omkring en ny mindre iPhone.

Digitimes noterer, at iPhone 5 er i test og snart går i produktion. Man skal dog nok tage det med et gran salt, da Digitimes ofte tager fejl i deres spekulationer. Andre gange er de dog ret præcise, så man skal heller ikke afvise det uden videre.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.