Apple er gået i gang med de interne test af den nye iPhone 5-hardware, skriver 9to5mac. Den er baseret på nogenlunde den samme A5X-chip, som findes i den nye iPad. Designet siges specifikt ikke at ligne det, vi kender fra iPhone 4 og 4S. Der nævnes dog ikke, hvad vi i såfald kan forvente.

For at lægge røgslør ud for offentligheden, foregår de interne tests dog i en skal, der til forveksling ligner iPhone 4S. På den måde kan Apple have den nye iPhone med uden for murene uden at vække opmærksomhed. Noget Apple tidligere har benyttet sig af.

A5X har en dual core processor, men en quad core (firekernet) grafikprocessor i iPaden, men derudover vil udgaven, der skal i iPhonen have endnu flere forbedringer. iPhonen vil også få 1GB RAM, hvilket er en fordobling af den nuværende mængde RAM.

Den nye iPhone har kodenavnet N96. Apple arbejder også på en ny iPod touch, der bortset fra en hvid model, ikke opleve nogle ændringer overhovedet ved sidste lancering i efteråret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.