Ved præsentationen af iPhone 5 sagde Apple, at iPhone 5 ville kunne købes i 100 lande inden årets udgang. I første runde blev den lanceret i 9 lande og i anden runde kom yderligere 22 lande, herunder Danmark, i anden runde for godt en måned siden.

På lørdag er det så blevet tid til tredje runde. Her kommer iPhone 5 blandt andet til Indien, Grækenland, Bulgarien, Malta, Rumænien, Thailand, Kroatien, Mexico og den Dominikanske Republik.

Apple er altså stadig kun omkring halvvejs mod de 100 lande, men der er selvfølgelig også et par måneder at løbe på.

Da Apple for nylig præsenterede deres regnskab, kom de ind på hvordan planlægningen af udrulningen sker. De første 30-40 lande er planlagt allerede inden den første præsentation af produktet. Efter lanceringen i disse lande, planlægges de næste lande. Det foregår dog lidt mere løseligt, da der tages hensyn til udbuddet og efterspørgslen i de første lande. Så i modsætning til de første to runder, kan datoerne godt forskyde sig med nogle uger i de efterfølgende lande.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.