I kølvandet på rygterne om, at iPhone 5 vil komme til det tredjestørste amerikanske teleselskab Sprint Nextel, er der nu rygter om at også T-Mobile i USA vil gå iPhone 5. T-mobile er USA's fjerdestørste teleselskab med omkring 34 millioner kunder, svarende til en tredjedel af hvad AT&T og Verizon her i sær har.

Det mest interessante ved de nye rygter er, at de også siger, at iPhone 5 vil kunne køre 3G hos T-mobile. Det kan iPhones ikke på nuværende tidspunkt, da T-mobile anvender et andet frekvensbånd til 3G end resten af verden. Har man en unlocked iPhone hos T-Mobile i USA, er man derfor tvunget til kun at benytte edge-hastighed. Taler rygterne sandt vil iPhone 5 altså understøtte endnu et frekvensbånd, og andre rygter taler om at den vil understøtte både CDMA- og GSM-teknologierne, bliver der tale om en rigtig world-phone, der kan bruges overalt.

Tidligere på året købte AT&T T-Mobiles amerikanske afdeling, men planen er at de to netværk skal køre parallelt i stedet for at integrere dem.

Kilde: mactrast.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.