Vi har hele tiden hørt rygter om, at den kommende iPhone 5 (eller hvad den nu kommer til at hedde), ville have det samme design, som den nuværende iPhone 4. Nu er der dog pludselig forlydender om det modsatte. I hvertfald skriver Digitimes, at Apple har planer om at give den næste iPhone et kurvet front- eller bagglas. Kilderne til de oplysninger er folk fra industrien, som oplyser. at Apple har investeret mellem 200 og 300 specielle maskiner til at producere denne type kurvet glas.

Præcis hvordan en iPhone med et kurvet glas vil se ud, er svært at spå om, og det afhænger også af, om det er forsiden eller bagsiden, der får et afrundet glas. For at få en ide om, hvad Apple måske har planer om, kan man se på en af de tidligere udgaver af iPod Nano, hvor Apple har brugt en kurvet frontglas. Det er faktisk rigtigt lækkert, men jeg tvivler på, at det vil fungere med en touch-skærm, med mindre selve afrundingen først begynder uden for selve skærmarealet.

Der findes allerede eksempler på telefoner, som bruger både konkave og konvekse glas, med den begrundelse, at det giver en bedre komfort.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.