Til trods for flere rapporter om, at den kommende generation iPhones er gået i produktion, hævder BGR, at det ikke er sket endnu. En kilde oplyser til siden, at den kommende iPhone stadig er i den såkaldte EVT-fase. EVT står for engineering verifiction test. iPhonen skulle være nået til 3. revision af EVT, det vil sige, at den to gange er blevet produceret som prototype, og efterfølgende er blevet ændret til nu tredje prototype. Når EVT-fasen, hvor det tekniske kommer på plads, er færdig ryger den i DVT-fasen, som er en design verification test. Her kommer, som navnet siger, det endelige design på plads. Først herefter går iPhonen i produktion.

Enkelte delelementer kan selvfølgelig godt være i produktion allerede, hvis Apple er helt sikre på, at de ikke bliver ændret.

Kilden oplyser også, at kende til nogle af hardwarespecifikationerne. De inkluderer LTE-understøttelse (4G), 1GB RAM og NFC-teknologi.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.