Fabrikkerne der producerer iPhones i Kina, er så småt ved at gøre sig klar til at sætte produktionen af iPhone 5 i gang. Det betyder også, at nogle af de dele, den består af, begynder at blive lækket. 9to5mac har fået fingre i flere af dem og selvom de for de utrænede øje ser uinteressante ud, afslører de alligevel nogle små ting om den kommende iPhone 5.

Først og fremmest bliver designet meget lig, hvis ikke identisk, med den nuværende iPhone. Dette kan siges meget klart, fordi de dele de har fået fat i har samme størrelse som i den nuværende iPhone. Det forhindrer selvfølgelig ikke Apple i at ændre materialerne eller at putte en større skærm i det samme kabinet. Det kan disse dele hverken af- eller bekræfte.

Først og fremmest afslører delene, at iPhonen 5 vil komme i sort og hvid. Ikke overraskende, men alligevel værd at nævne. Dernæst afkræfter de, de rygterne der har været fremme om, at iPhone ikke ville få nogen home-knap. Der er en home-knap på den dock-connector, de har fået fingre i.

Mest interessant er det dog, at tilslutningen af jack-stikket til motherboardet er blevet ændret. Tidligere har tilslutningen siddet i toppen af kablet, men nu sidder de midt på. Det peger på et redesign af motherboardet, formodentligt for at gøre plads til en eller flere nye komponenter i toppen af iPhonen, så selve forbindelsen er nødt til at blive flyttet længere ned. Hvad det nye er, er selvfølgelig umuligt at sige, det kan være et større og bedre kamera, en NFC-chip, en større processor. etc. Eller der kan spille en rolle i forhold til antennen og signalet. Vi må vente på det endelige svar, om ikke indtil iPhone 5 bliver lanceret, så i hvert fald til de næste ting bliver lækket fra fabrikken.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.