Apple er blevt sagsøgt af en advokat på vegne af en gruppe iPhone 5- og iPhone 5s-brugere på grund af et problem med dataforbruget på telefonerne. Ved en fejl har disse to iPhones i flere tilfælde brugt data selvom telefonen var forbundet med et Wi-Fi-netværk, og indikatoren viste dette. Problemet var kun tilstede for kunder hos teleselskaberne Verizon og AT&T. For de første blev det hurtigt løst, og kunderne kompenseret. I det andet tilfælde blev der ikke gjort noget, hævder sagsøgerne. Det var specielt tilfældet, hvis man streame store mængder video. I dette tilfælde kom GPU'en på overarbejde, mens CPU gik i standby og fik iPhonen til at skifte fra Wi-Fi til mobildatanettet.

Hvor mange penge sagsøgerne er ude efter, melder historien ikke noget om. I første omgang er advokaten bag bare ude efter at finde folk, der er med på søgsmålet, så der kan blive lagt pres på Apple.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.