Lanceringen af iPhone 4S i går, fredag, har været en kæmpe succes. Rekorderne er faldet på stribe.

Det amerikanske teleselskab AT&T har aktiveret dobbelt så mange iPhones på en enkelt dag, som den tidligere rekord for aktiveringer på en dag, meddeler de. Samme toner er der fra et andet amerikansk selskab, Sprint, der har sat omsætningsrekord for en enkelt dag. "Det er vores bedste dag med hensyn til salg via retail, web og telefonsalg for en enhed i selskabets histore", udtaler de.

I London, var der rekordlange køer foran Apples butik i Regent Street. Hele 778 personer var der i køen, da butikken begyndte salget. Det skal sammenlignes med 668 forud for lanceringen af iPhone 4, 662 for iPad 2 og 451 for den originale iPad, skriver macrumors.

Sidst men ikke mindst oplevede Apples aktiekurs i det højeste lukkeniveau nogensinde. Kursen lukkede i 422, en stigning på 3,3%. Dermed er Apples børsværdi nu $391 milliarder, svarende til 2.120 milliarder kroner. Dermed er Apples værdi højere end New York Federal Reserve Bank's guldreserver, der udgør 7.000 ton og er verdens største guldreserver. De har "kun" en værdi af $350 milliarder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.