Det er næppe nogen hemmelighed, at Apple i går aftes lancerede den meget længe ventede opdaterede iPhone. Nyheder strømmer ind, og man kan hurtigt miste overblikket. Vi har derfor her samlet alle de vigtigste nyheder, hvis nogle af dem skulle være smuttet forbi læsernes opmærksomhed.

Først og fremmest er der jo selve nyheden om Apples præsentation af iPhone 4S, hvor også iPhoneguides læsere har været flittige med en kommentar. Mere end 115 er det blevet til Nogle er skuffede andre tilfredse. Hvad er du? Giv din mening til kende her:

- Apple præsenterer iPhone 4S

iOS 5

For alle dem, der ikke vil købe den nye iPhone 4S, kan det alligevel lade sig gøre at få del i løjerne. iOS 5 kommer nemlig også til iPhone 3GS og iPhone 4 samt de to seneste generationer af iPod touch og iPad:

- iOS 5 kommer den 12. oktober

Nye apps

Apple nøjes ikke med at udvikle iOS, der er også blevet plads til to helt nye apps, der begge lanceres sammen med iOS 5 på onsdag den 12. oktober.

- Ny app fra Apple: Find My Friends

iPod touch og nano

Selvom Apples event hed "Let's Talk iPhone", blev der også plads til ny iPod-hardware:

- Apple lancerer hvid iPod touch

- Apple lancerer ny iPod nano

Se eller gense iPhoneguides live-opdatering

Både iPhoneguides server og Cover it live, der stood for liveblog-modulet var hårdt pressed i går. Vi kom dog i gennem og hele 4.400 læsere var med trods problemerne. Du har stadig mulighed for at se liveopdateringen her:

- Live: Let’s Talk iPhone

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.