Apple har annonceret at iPhone 4S kan købes i yderligere 22 nye lande fra fredag (den 13.) i næste uge. Der er primært tale om lande i Caribien og Afrika samt kæmpemarkedet Kina. Med de 22 nye lande kan iPhone 4S nu fås i 90 lande, og Apple noterer, at det dermed er den hurtigste iPhone-lancering nogensinde.

Køben man en iPhone på en ferie i et af landene skal man være opmærksom på, at den ikke må være simlåst, hvis den skal kunne bruges i Danmark efterfølgende.

Her er den fulde oversigt: Anguilla, Antigua og Barbuda, Bolivia, Botswana, British Virgin Islands, Cameroon, Cayman Islands, Centralafrikanske Republik, Dominica, Dominikanske Republic, Ecuador, Elfenbenskysten, Grenada, Guam, Guinea Conakry, Jamaica, Kenya, Kina, Madagascar, Mali, Mauritius, Niger, Senegal, St. Vincent og The Grenadines, Trinidad og Tobago, Turks og Caicos samt Uganda.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.