Selvom iPhone 4S endnu ikke er lanceret officielt, er de første GeekBench benchmarks allerede begyndt at dukke op. Det er der dog ikke noget underligt i, da de jo kan være lavet af folk, der har haft fingre i iPhonen under Apples event i sidste uge, eller anmeldere, der har lånt et eksemplar. Umiddelbart ser målingerne da også ud til at være ægte npk.

De viser, som forventet, at iPhone 4S har en dual core A5-processor med 512MB RAM. Mere interessant er selve benchmarkscoren. Her opnår iPhone 4S en score på cirka 622. Der er mindre end iPad 2 med 749, men betydeligt bedre end iPhone 4 med 370. Selvom det er den samme processor, der sidder i iPad 2 og iPhone 4S, er der altså en forskel. Det skyldes formodentligt at clockfrekvensen på iPhone 4S er sat ned (underclocked) til omkring 800 MHz sammenlignet med iPad 2's 1GHz. En meget rimelig antagelse, da det sparer en hel del på batteriet. iPad 1 er tilsvarende hurtigere end iPhone 4, begge med en A4-processor.

iPhone 4S lanceres officielt på fredag i USA og fire andre lande, og i Danmark den 28. oktober.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.