På Vodafone.de kan man flere steder finder oplysninger om iPhone 4S, der kommer i sort og hvid og med 16GB, 32GB og 64GB hukommelse skriver macrumors. Ved Vodafone mon noget? Eller gætter de bare og bruger "iPhone 4S" som en placeholder i deres system, indtil de ved hvad det rigtige produkt kommer til at hedde. Flere andre iPhone-forhandlere som Radio Shack og Cincinnati Bell har nemlig "iPhone 5" i deres systemer. Her kunne filosofien om at de gætter også passende gælde.

Her på iPhoneguide tror vi ikke, at det er andre end nogle få udvalgte personer hos Apple, der ved noget om den kommende iPhone, og at alt andet i bedste fald bare er kvalificerede gæt. Kvalificerede gæt er ofte gode nok, men når de, som i dette tilfælde, går i hver sin retning, bliver det strakt lidt sværere at konkludere noget. Det kan meget vel vise sig, at den nye iPhone kommer til at hedde iPhone 4S og at den kommer i de tre konfigurationer, men det vil omvendt ikke være en overraskelse, så det kan hverken bekræfte eller afkræfte om Vodafone har gætter, eller om de ved noget.

I morgen har Apple indladt til pressemøde klokken 19 dansk tid, hvor sløret bliver løftet for den nye iPhone.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.