I lighed med hvad der er muligt i flere andre lande, skulle det eftersigende være muligt, at købe en iPhone 4 ulåst og uden abonnement i Danmark.

16GB vil koste 4.699 kr og 32GB 5.499 kr. Det er omtrent de samme priser, den kan købes til i andre lande, hvis man regner forskellen i momsen ind. Den nuværende model, iPhone 3GS, kommer til at koste 3.799 kr.

Der er med andre ord ikke tale om et knaldtilbud. Da iPhone 3GS blev lanceret sidste år var prisen hos 3 inklusive 6 måneders abonnement 4.392 kr for 16GB. Selvfølgelig stiger tingene en smule år for år, men hvis valget står mellem en iPhone 4 uden abonnement og en iPhone 4 med abonnement til samme pris, så er valget vel enkelt. Prisen for en iPhone 4 uden abonnement skal være en god tudse billigere end med abonnement, før det for alvor bliver attraktivt.

Meget apropos, vil jeg minde om gårsdagens indlæg, hvor der netop debateres om salg af (dyre) telefoner uden abonnement har en fremtid.

Telefonerne købes gennem Apples normale partnere fra fredag den 30 juli.

Kilden til historien skulle være en pressemeddelelse fra Apple, men på deres hjemmeside er der ikke umiddelbart noget at finde. Det skal derfor tages med an gran salt.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.