Alle der har børn ved, at bilture og tålmodighed ikke altid går hånd i hånd. Men hvad med at gøre som flyselskaberne, og installere noget elektronisk grej til at fordrive ventetiden med? Med en iPad-holder monteret på bagsiden af forsædernes nakkestøtter, sidder iPaden godt og solidt - og så ligner det jo også der man ser i flyene, hvilket børnene helt sikkert vil synes godt om.

Der findes mange muligheder, men jeg har fundet et par som Apple sælger, og derfor kan stå inde for rent kvalitets mæssigt. De ligger i hvert deres prisleje, så der er noget for enhver smag.

Vogel's RingO Car Pack til iPad

Vogels er et af de store navne inen for beslag til stort set hvad som helst, og de har selvfølgelig også et iPad-nakkestøtte-beslag i sortimentet. Beslaget benytter Vogels specielle RingO-holder, og er derfor også kompatibel med deres andre beslag i serien. Det betyder at iPaden, når den sidder i casen umiddelbart kan bruges med andre af Vogels beslag. Det er blandt det man betaler for med denne løsning. Det er ret smart at anvende det samme system over hele linjen.

Holderen er nem at montere og man også nemt tage iPaden med, når man forlader bilen. iPaden sidder i et slags cover, som udmærker sig ved at være meget tyndt. iPaden kan roteres frit som man vil i holderen. Kan benyttes samtidig med Apples Smartcover.

Bilholderen Felix RoadShow til iPad

Foto: Apple

Felix RoadShow udmærker sig at koste det halve af Vogels, og ved at kunne benyttes til samtlige iPads uanset størrelse og hvilken generation, det er, da holderen kan tilpasses i størrelse. iPaden kan også vendes både lodret og vandret, og synsviklen kan justeres.

Den er nem at montere uden værktøj og kan endda benyttes mens iPaden sidder i det (hårde) cover man normalt bruger.