Meget er allerede blevet sagt om batteriet i den nye iPad. Det er en del større end batteriet i iPad 2, men til gengæld bruger i ær skærmen også mere strøm. Derfor er niveauet målt som tid, stort set identisk for de to enheder. Måske endda med toeren som en lille smule bedre.

AnandTech har testet batteritiden, hvis man alene bruger den nye iPad som personligt hotspot på LTE-netværket. Dette kan kun lade sig gøre hos Verizon lige nu. Med skærmen slukket, hvor iPaden altså alene fungerer som hotspot, og ikke bruges til andet, er batteritiden over 25 timer. Det er imponerende og betyder altså at iPaden kun skal oplades én gang i døgnet, selvom der er fuldt blæs på netværket konstant. At man så når Verizons månedlige datagrænse efter et par timer for fuld skrue, er en helt anden sag. Det gør i hvert fald, at man ikke skal regne med, at man kan lade iPaden erstattet ens bredbåndsforbindelse lige med det samme.

Den nye iPad kan bruges som hotspot, hvis operatøren giver lov. I USA er det kun Verizon, der gør det i øjeblikket. Om der er nogle uden for USA, herunder Danmark, der gør det, vides ikke. Erfaringer fra læserne er meget velkomne.

Scroll ned for at se kommentarer