Firmaet ZAGG har lavet tilbehør til iPaden, så den helt kommer til at ligne en bærbar. Den kan fås med og uden tastatur, og det er versionen med tastatur, der gør, at man kan bruge sin iPad, som man ville bruge en iBook.

ZAGGmate uden tastatur kan bruges som beskyttelse til iPaden, og grundet designet, der er helt i tråd med Apples, giver den en flot helhedsindtryk. Derudover har ZAGGmate på indersiden en form for hængsel, der kan foldes op og bruges som støtte til iPaden, så den kan holdes i den rigtige vinkel både i portræt- og landskabsposition. Dette er for eksempel rigtig rart, hvis der skal ses film på iPaden.

ZAGGmate med tastatur giver, udover ovenstående, selvsagt mulighed for at skrive på iPaden. Det kan man selvfølgelig også uden ZAAGmate, men skal man skrive meget, har man nok bedre arbejdsforhold på denne måde, hvor skærmen står skråt, og tastaturet vandret og med en fast underside. Desuden er der inkluderet Bluetooth-tastatur, og taster med specielle funktioner til kontrol af musik, volumen, lysbilledshow, hjem, søg og andet.

Hvorfor så ikke bare købe en bærbar fra starten i stedet, fristes man til at sige. Tja..Men på denne her måde har man jo faktisk en iPad og en bærbar i ét.

ZAGGmate uden tastatur koster $69,99 og ZAGGmate med tastatur koster $99,99

Læs mere hos zagg.com, hvor du også finder mange flere lækre billeder.

Scroll ned for at se kommentarer