Det har været en smule uklart om den kommende iPad kunne kobles til en iPhone og bruge dennes modem, på samme måde som en computer kan. Eller det vil sige, at Apple har ingen steder nævnt, at det skulle være muligt, så helt uklart har det ikke været.

Under alle omstændigheder slår Apples chef Steve Jobs det nu fast med 7-tommer søm. En svensk gut har ifølge 9to5mac sendt Jobs følgende e-mail:

"Jeg er Jezper fra Sverige, en gammel Apple-fan, der i øjeblikket er ved at erstatte den allersidste computer derhjemme med den helt nye iMac. Jeg afventer også frigivelsen af iPad. Men jeg har et spørgsmål: Vil wifi-versionen på eller anden måde støtte tethering gennem min iPhone? To enheder, baseret på det samme operativsystem, der allerede har indbygget teknologi til at dele et abonnement gør, at et sekundært abonnement muligvis er overflødigt."

Jobs svarede på Jezpers mail i sin sædvanlige kortfattede stil:

"Nej

Sent fra min iPhone".

Så altså ingen tethering mellem iPhone og iPad, men mon ikke 3G-version af iPad kan tether til en computer?

Opdatering: Dette er blevet ændret, så man nu godt kan bruge sin iPhones mobildataforbindelse på sin iPad.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.