I fredags var det Black Friday, USA's største indkøbsdag og indledningen på julegavesæsonen. Er salget i fredags på nogen måde et forvarsel for resten af december, ser det godt ud for Apple. Apples iOS-enheder var nemlig betydeligt mere populære end Android-enhederne, viser undersøgelse fra Localytics, der måler på antallet af nye enheder i deres netværk af apps.

Kigger man på listen springer to ting i øjnene. For det første foretrækker folk Apples enheder, ligeså selvfølgelig er det, at det især er enheder med en god rabat folk gået efter. Enheder med lille eller ingen rabat ligger længere nede af listen, det samme gælder enheder med begrænset udbud.

iPad Air var den store topscorer med en stigning i antallet af nye enheder på 51%. Herefter kom den gamle iPad mini, som der har været gode tilbud på mange steder. Stigningen for denne var 26%. Den mest populære Android-tablet var Kindle Fire 7 HD med en stigning på 23%.

Også Apples iPhones så en stigning, der overgik Android. Dette endda selvom Apple slet ikke havde tilbud på iPhones i fredags. iPhone 5c steg 26% og iPhone 5c 15%. Mest populære Android-mobil steg 20%.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.