De kinesiske producenter af cases tror så meget på deres informationer omkring specifikationerne på den kommende iPad Air 3, at de allerede er begyndt at producere og sælge cases til enheden. Dette til trods for at Apple endnu ikke har annonceret noget som helst. Et eksempel på sådan en case kan ses på billedet ovenfor.

Flere af de cases der er begyndt at dukke op, har uskæringer til fire højttalere placeret i hvert hjørne. Dette er identisk med hvordan den store iPad Pros højttalere er placeret. Derudover er der en udskæring midt på den ene side, der kunne være til den samme Smart Connector, som Apple også introducerede med iPad Pro. Via denne connector kan man tilslutte tilbehør som eksempelvis et tastatur. Det er ikke alle de nye cases, der har denne udskæring, så nogle af dem må per definition være gal på den. Begge dele kan ikke være rigtige - med mindre Apple lancerer to forskellige nye iPads.

På bagsiden er der en udskæring der kunne passe med en LED-blitz, mens der på siden er udskæringer til volumenknapper, som vi allerede kender det fra de nuværende iPads.

Ifølge de seneste rygter, vil Apple præsentere den nye iPad Air 3 på et presseevent i løbet af marts. iPaden blev sidste gang opdateret i oktober 2014

Scroll ned for at se kommentarer