iPad 2 er selvfølgelig allerede blevet skilt adaf iFixit, så vi kan se, hvad den består af. Overordnet set er den godt pakket, men meget fint designet indvendigt. Der er, i modsætning til med den oprindelige iPad, meget lidt tomrum i kabinettet. Apple har også valgt at bruge lim i stedet for skruer, for at holde de forskellige dele samlet.

For det første har den selvfølgelig en dual core A5-processor. Det har Apple allererede fortalt, så det er ingen overraskelse. Den er højst sandsynligt produceret af Samsung og serienumrene tyder på, at den er produceret sidst i januar eller først i februar.

Der er 512 MB RAM, der ligeledes er produceret af Samsung, mens Flash RAM'en er produceret af Toshiba.

Batteriet er stort set med samme kapacitet som det i den oprindelige iPad 25 wattimer mod 24,8 watttimer i den oprindelige. Det er mere formen, der er forskellig. I den nye iPad er det selvfølgelig meget fladere så det passer til den nye formfaktor.

Der har været en del snak om iPad 2's højttaler, da netop højttaleren har været et af kritikpunkterne i den oprindelige iPad. Set ude fra er det da også ændret radikalt i iPad 2, men iFixit nævner at højttaleren stadig er meget lille og mest af alt minder om at være en "eftertanke".