Apple har informeret iOS-udviklerene om, at det nu er muligt at overføre apps fra en udviklers konto til en anden uden at det påvirker appens synlighed i App Store. For den almindelige iPhone-ejer har det ikke den store betydning, men for udviklere betyder det, at man nu meget nemmere kan handle apps indbyrdes.

Tidligere betød den slags så meget bøvl, at det i praksis ikke rigtigt kunne betale sig. Apps der skiftede fra en udvikler til en anden, blev nemlig pillet uf af App Store og lagt op igen, som var det en ny app. Dermed forsvandt muligheden for at levere opdateringer til den gamle app.

Fremover sker det helt gnidningsløst. De eneste krav er i praksis, at "sælgers" udviklerkonto er aktiv, at den pågælende app er aktiv og man kender Apple ID på "køberen" af appen. Selve overførslen klares via Apples iTunes Connect-portal, og foregår helt automatisk,

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.